Podzimní nálada

Podzimní nálada

Anotace: na procházce...

Slunce prozařuje sílu svojí
s posledním nádechem
léta...
tak jako po mnohá
léta.
Podzim ukazuje krásu svoji...
a paprsky slunce
zalévají zemičku moji.
Zlatavé lístky na stromech...
zvláštní třpyt podzimní
na domech.
Nádherných barev paleta,
ohlašuje
konec
horkého léta.
Zlaté...
červené...
oranžové listí nádech...
mě tahle nádhera
bere dech.
Podzim má kouzlo své,
tak jako zamilované
srdce mé.
Letní žhavé vzpomínky
odvál vítr
ze strništ...
na koloběhu života
nic nezměníš.
Podzimní nálada
moji dušičku projemní...
přírodou toulám se...
už několik slunečních dní.
Autor Štěstěnka, 14.10.2011
Přečteno 393x
Tipy 13
Poslední tipující: Psavec, hašlerka, Agniezka, Kapka, Mbonita, CULIKATÁ, labuť, J's .., WAYWARD, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jejda holky...moc dekuji za komentaře...pohladily

15.10.2011 11:20:00 | Štěstěnka

Štěstenka je proculená
smutek v duši ona nemá
sluníčko ji zahřeje
a na nás se zasměje:DD

14.10.2011 18:00:00 | CULIKATÁ

Za svitu sluníčka
je krásná cestička
s písničkou na rtech
když barevný je svět

14.10.2011 15:56:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí