město zavonělo kouřem

město zavonělo kouřem

Anotace: - další popisná - dneska cestou od salvátora - asi spíš maloměstská, ale co -

město zavonělo kouřem

listopad za dveřmi
za okny
ještě řádí říjen
ale éra plátěnek už pominula
teď vysoká kůže
(se občas dere proti větru)
z bláta do louže
a zpět

končí říjen
hořký
kouř se válí v ulicích a na jazyku
zvečera lidi
pálí
listí
radši hned po setmění
pro trochu tepla a
vzpomínky
(podoby starých známých)
věští z plamenů
Autor Bůchví..., 16.10.2011
Přečteno 503x
Tipy 8
Poslední tipující: Noc17, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Jiparo, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí