Slepičí mozek

Slepičí mozek

Anotace: Také se vám někdy stalo,že dosáhnete imaginárního vrcholu a pak najednou bác?

Sáhodlouhými skoky stoupám severní stranou sněhem sypaným srázem
studené,sychravé sičím sama sobě.
Sněhová stopa splývá se sněhem svátým severákem
stříbro sněhopádu spícího staletí snad slyší
spílám svému sebevědomí si střelená.
Silnice sněhu slabé slunce skryté stíny skal.
Slzy se snažím schovat slunečními skly.
Sláva,stala ses slavnou sněžnou slepicí.
Strašná smůla strážce skal slípku slavnou spocíval,
sprostě,slupnul,strávil.
Stálozelené stromy smutně sklonily sněhové
slamáky...stále stejné smyčka smrti se stahuje souží svět!
Autor Liška76, 20.10.2011
Přečteno 577x
Tipy 2
Poslední tipující: Liška76
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí