Ruce stromů

Ruce stromů

Anotace: v lese....

Ruce stromů
jakoby mne objímaly,
dlaně zelené
jakoby do lesa mne zvaly!
Utichnou ty prsty jemné
ševelící nade mnou?

Cestou domů
svojí klenbou obepjaly,
tichem vznešené,
moji duši svými tvary!
A traviny tam, zelené,
kdy ty mne obejmou?

Hudba hromů
i blesky mi včera lhaly
vzkazy zmýlené,
když kouzlily svoje čáry
a tak vyděsily mne
svojí blýskotavou hrou!
Autor Hana Trnková, 17.02.2006
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako vždy :-)))

17.02.2006 13:54:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí