UMĚLEJ SNÍH

UMĚLEJ SNÍH

Anotace: Ten sníh z nebe nepadá v podobě vloček, ale jako lži.Každý ať si to přebere po svém.

UMĚLEJ SNÍH

Chumelí se chumelí,
je to snížek umělý.
Všechny ty sněhový vločky
falešný jsou jako kočky.
Chumelí se chumelí,
je to snížek umělý.
Padá k zemi, vrstvy tvoří,
jen ať ten svět nezamoří.
Chumelí se chumelí,
je to snížek umělý.
Než probudíš se, pryč už bude,
břečka z něho pouhá zbude.
Tak padal sníh, chumelilo,
ale stejně ho tu hodně bylo!
Autor Turmalina, 26.11.2004
Přečteno 687x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí