vločky

vločky

Anotace: mini básnička

Pojď! Nebo chvíli stůj....
Poslouchej jak si vlačky povídají...
Slyšíš?? Jak v dáli naříkají??
Ne?! Už se nedivím... tvé uši nic neslyší a oči jsou slepé
Autor Gwladus, 05.03.2006
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí