Bouře jako poezie

Bouře jako poezie

Anotace: Umí země krásně plakat?

Bouře šeptá jasná slova
jako bubny v orchestru,
chorál slabik mladého deště
kráčí v bouři svou cestou.

Tóny letí zemí jasně
to bouře náruč rozvírá,
pro básníky co pjejí básně
pro pocit který duši otvírá.

Slovo je bouře, déšť je rým
šepot tónů krásně hladí
kapky deště skvostně zní,
jak oči blesku, co se zemi dvoří,
Hleďme ..........
Vše se v harmonii rozzáří.
Autor tucnak, 30.11.2004
Přečteno 772x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí