Orel a step

Orel a step

Anotace: No,nevim,snažila jsem se...

OREL A STEP
Stepní vít jeho křídla laská
už na první pohled to byla velká láska
Slova díků skrývá jeho mocný křik
a z nutnosti létat stal se krásný zvyk
Ona se tváří přísně,
ta slova jí však hřejí,
ať tohle trvá věčně
si možná oba přejí...
On vždy rád se vznese
a křídla v šíř rozpíná,
jí modré z nebe snese
Ach!Ta křehce drsná rovina!
Orelu,když pak vzlétne,
step při lovu straní
a on,krouže v nebi,
má oči jenom pro ní.
Autor Monikáč, 02.12.2004
Přečteno 500x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí