Na perlovém útesu

Na perlovém útesu

Anotace: Naděje umírá poslední...aneb vstříc novým zítřkům (ještě tak přečkat noc):)

Na perlovém útesu, blízko moře,
leskla se perla, jež zná mé hoře.
V blyštivé nádheře zapadajícího Zlata.

V příboji, jež smýval mou bolest.
poznala jsem radost, lásku i stesk.

Na perlovém útesu posetém zlatým kvítím.
Cítím, že vítr do plachet zase chytím...

Možná, že Zlato vyjde zítra znova...

Na perlovém útesu perla se blyští...
Cítím, jak v příboji vlny se tříští.

S city srdce se mírní...

Už slyším zítřek, jak něco chystá...
Na perlovém útesu perla se blýskla
Autor Gwladus, 20.03.2006
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jeeeeeeeee to se mi libi!!!!! my ted jedem na tyden na hory tak ti pisnu az se vratime ju?
P.S.:jasne že je to úmysl že píšu v metaforách, je to můj styl. Jo co jsi to měla za špatný týden?:-( ... zatim papky, nemas icq?

25.03.2006 06:20:00 | Bajík

pěkný.. je to takový milý a má to v sobe moc..

21.03.2006 20:57:00 | Terry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí