Cesta

Cesta

Anotace: prostě jenom cesta..

Od nikud nikam,
z nicoty do prázdna,
plouží se, utíká
bázlivě odvážná.

Poznala boháče,
poznala chudáky,
často jim dávala
šrámy a boláky.

Umí nám ale dát
do srdcí mír a klid,
smutného rozesmát
a touhu naplnit.

Od nikud nikam,
ze tmy do neznáma,
plouží se, utíká,
před náma, za náma.
Autor Kyselinka, 24.03.2006
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tahle vážně moc povedená...fakt

09.04.2006 20:25:00 | Eve

Náááááádhera:)

24.03.2006 20:43:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí