Zimní

Zimní

Anotace: troška zimní nostalgie

Vločka sněhu padá z výšek,
jako smíšek,
jako pták,
utápím se ve Tvých očích,
svět se točí
všelijak.

Vločka sněhu padá z nebe,
trošku zebe,
jako cit,
o kterém se ve snu zdává,
hra, co znává
poranit.

Vločka sněhu padá dolů,
když jsme spolu,
je to ráj,
toužím políbit Tvé dlaně,
vkládám na ně
srdce kraj.

Vločka sněhu padá z mraků,
v splínech tlaku
nejsi sám,
sníh se nám snáší do vlasů,
díky času,
že Tě mám.
Autor Cecilka, 07.12.2004
Přečteno 1425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

tá vločka snehu ma aspoň trošku osviežila v tej horúčave :o)))

28.07.2006 14:11:00 | pretorius

Krásné zimní hraní se slovy

16.05.2006 14:24:00 | Mirka Hedbávná

Přes to, že vločka sněhu zebe, tak tahle básenka krásně hřeje. Moc hezké

07.10.2005 20:33:00 | risik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí