SLANÁ SLZA

SLANÁ SLZA

Anotace: org mhd

Kapky které prší z mraků
rosa co se leskne jitrem
pramínek jak teče z lesů
potok větrem nosí směr

říčka menší nežli cesta
přehánka co přinesl den
vločka bíla padlá na dvůr
kaluž v parku z dětských her

rybník živý plný písku
bouřka svítá ostrým bleskem
jezero nesoucí sluneční paprsek
vodotrysk pro krásu všem

mořské vlny letící k nebi
vodopád pro vláhu světa
hrnek vody na napití
slaná slza, lidských těl!!!
Autor Miroslav Deadhead, 27.03.2006
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Mezi zubi nebo jinde hlavně když je všechno tak jak se píše tady tak.

02.04.2006 12:22:00 | Black T.A

ZUBY!!!

02.04.2006 12:22:00 | Black T.A

Tady dáím popletovi za pravdu, mě to trošku skřípe mezi zubama. Ale je to jen můj pohled.

27.03.2006 15:52:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí