Vesmír

Vesmír

Anotace: ..jedna armagedonská s drtivým dopadem:)

Měsíc,čas,prostor,hlas
Tichý,pro nás tichý
Věčný nekonečný
Ve vesmíru poznáš víru
V sebe

Dřív byl bůh na nebi
Teď je prý všude
Na zemi
Jo tak
Ve vesmíru ,ve vesmíru
Poznáš víru leda v sebe
V sebe
Díky pane Danikene

Obrazy minulosti
Smějící se přítomnosti
Měsíc a Země
Jak malý atom ve mě
Vesmír je v těle
Vesmír je všude
A nikdo neví
Jak dlouho tu bude

Studený temný
nedotknutý
Vesmír je krásný
Vesmír je krutý
Pohladí a stáhne z kůže
Zmrzne rázem
Křehká růže

Jak lehce skončí
Cenný náš život
Stačí když vybočí
Vesmírný pilot
Ztratí se zrnko
Z hromady písku
Rozboří město
I mojí vísku

Vesmír je cesta
Záchranným mostem
Vesmír je život
Klíč k vědomostem
Vesmír je naděje
Náš další směr
Zanechte pitomých
Pozemních her
Dřív než nás náhoda
Obdaří pěstí
Nemůžem přece mít
Pořád jen štěstí
Autor ten v koutě, 13.04.2006
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí