Vítr

Vítr

Anotace: ........co vítr vypráví.......

Vítr fouká mezi domy
v ulicích se prohání.
Zaletí i mezi stromy
co rostou v lese za strání.

Mezi břízy zaletěl
s lupeny si hraje.
Vypráví jim,co obletěl
jaké poznal kraje.

O vlnách,které na moři
svojím dechem vytvořil.
O lodích,co při bouři
na širém moři ponořil.

O poušti,po které vál
rozpálené písku tuny.
O tom,jak si s nimi hrál
v pusté pláni vršil duny.

O pláni větrných mlýnů
jejichž koly otáčí.
O podzimu,kdy bez splínů
trhá chmýří bodláčí.

O milencích na mechu
co byli tu jak muž a žena.
Jak vystavili jeho dechu
svá těla láskou rozpálená.

O tom,jak jsou lidé hloupí
když myslí jen na peníze.
Že si za ně všechno koupí
když je mají,všechno lze.

O té svojí velké pouti
co vykonal kolem světa.
O tom,jak velmi ho rmoutí
kam spěje tato planeta.
Autor Marvel13, 13.04.2006
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí