Konec světa

Konec světa

Anotace: Takhle by to klidně někdy v budoucnu mohlo dopadnout, když budem dál ničit naši matičku Zemi...

Tma, vítr a samé blesky,
není ani trochu hezky,
všude jenmom kape voda,
déšť ze stran, shora, spoda.

Prší stále, už týden v kuse,
při křestu i na funuse,
neustává, stále sílí,
kdekdo se s předpovědí mýlí.

Obloha je černá, šedá,
prudký vítr se venku zvedá,
Ohýbají se stromy, lámou,
příroda je moc zlou dámou.

Létají vzduchem střešní tašky,
noviny a prázdné flašky,
popelnice i malé stánky,
létají i poštovní schránky.

Vylévaj se z břehů řeky
na louky a na paseky,
Noe tu se svou archou není,
už upadl v zapomnění.
Autor Richard LaFontaine, 22.04.2006
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Solidni dilko to je...

22.04.2006 10:39:00 | Nola77

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí