Jarní rozjížďky

Jarní rozjížďky

Anotace: konečně

S ústy dokořán
nasává les bujné šťávy
v chodidlech zhoupne
nezarazitelně měkký
tah trávy

Došlo už na bodáky
loňská rez zeleně krvácí
ve větvích o vysokém napětí
vlažný vítr vlhce burácí

Ze zimních houfů
se ztrácejí dva a dva
jdou na dračku něžné lži
dnešní noc bude sladce krvavá
touha nám pod límce zvolna mží
Autor zef, 01.05.2006
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak u mě je tento styl za sto!
To totiž není jen ,,dobré"...a vůbec tady...na tomto serveru to řadím k tomu nejlepšímu :-)

01.05.2006 13:11:00 | no

Moc pěkná.

01.05.2006 10:35:00 | semiramis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí