Na zahrádce

Na zahrádce

Anotace: Už jste někdy prožili naprostou harmonii sami se sebou uprostřed přírody? ....

Slunko lechtá
koruny stromů
a zpěv ptáků
jako rajská hudba zní
Sedím tu sama
u bílého stolku
popíjím kávu
a tiše sním
Sním tiše o veškeré
té kráse
kterou nám Bůh
kdysi dal
A přeji si vroucně
aby člověk ten poklad
ku prospěchu nás všech
ještě dlouho zachoval
Autor Beepat, 19.12.2004
Přečteno 698x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí