Pavouk a pavučina

Pavouk a pavučina

Anotace: Pavouk a pavučina, to přeci patří k sobě,je to vzájemné,jako ...

Sbírka: LADYfuny for you

Pavouk a pavučina,to přeci patří k sobě,
je to spojené jako břeh a moře.

Chytá si oběd do sítí,
do kterých rybář nic nechytí.

Pavučina je krásná síť,
každý pavouk,měl by ji mít.

Který ji nemá atˇse stydí,
každý človék přeci to vidí.

Chatakteristiky:čtyři páry nožiček
a jeden pár očiček.

Patří mezi členovce,
tak zvané pavoukovce.

Žere malé mušky,
a bojí se pušky.

Žere taky mouchy,
nesnáší papouchy.
Autor ona ..., 21.05.2006
Přečteno 490x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o))

21.05.2006 18:59:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí