Sluníčko

Sluníčko

Anotace: Můj první pokus o báseň patří sluníčku. Nehledejte zázraky, neb sluníčko v básni zaleze za mraky....

Kdyz venku vysvitne sluníčko,
paprskem pohladi tvé srdíčko.
Paprskem pohladí tvou tvář,
Na rty vtiskne svou zář.

Pohladí po duši, pohladí po těle,
Křídla z paprsků dosahnou na tebe.
Sluneční paprsky majíci ruce,
jemně hladí tvé citlivé srdce.

Kdyz slunce zapadne a půjde spát,
Můžeš si o něm nechat zdát.
Můžeš si o něm nechat zdát,
ale zítra se zas bude na tebe smát.
Autor wodouch, 24.05.2006
Přečteno 444x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí