Zbudeme tu dýl?

Zbudeme tu dýl?

Anotace: no nevim hele...

S ránem, dávajíc dobrého jitra,
nadechnu opar, co z noci tu zbyl,
marné je čekaní, že bude zítra,
že bude večer, že zbudeme tu dýl.

Rozlehlá krajina, v očích ti svítí
na louce pod dubem vonící kvítí.
Malebnou květinu, cosi však tísní,
k pláči je pokryta rašící plísní.

Stromeček opodál tiše si roste,
to ticho však nebude napořád.
Jednoho dne vykřikne: "kdo ste?"
Vy, co ničíte přírodní řád.

S ránem, dávajíc dobrého jitra,
nadechnu opar, co z noci tu zbyl,
marné je čekání, že bude zítra,
večer už nebude, nebude! Shnil.
Autor perna, 28.12.2004
Přečteno 560x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí