vymyšlené jaro

vymyšlené jaro

Anotace: .

tu květovaná sukně
plápolá zachycená
o drápek loňských
-trav

stírá
na znamení křehkých
-křídelrmoucí prach

a z plátků růže minulých
zaznívá tence rozestlaný
z trnů krve strach

tu rozbolavěl lesů šum
a zvěře smutněopuštěný
pach
jaro bez not
to neslyšný nebeum.
..ach
Autor Art Brasi, 04.01.2005
Přečteno 1027x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí