Vyznání stromu

Vyznání stromu

Anotace: někdy se dá napsat vyznání i někomu, kdo na první pohled nevypadá, jako že má v sobě život, ale už na ten druhý... :-)

Každé ráno tě potkávám,
s pohledem tvým se setkávám,
ten pohled vůbec prázdný není,
můžu si z něj číst pochopení,
vědomí, umí sílu dát,
jistě dovedeš naslouchat.
Když tě tak míjím, sama ptám se,
proč se mi zdá, že dotýkám se
svým tělem tvého, vnímám cit,
touhu tvou náruč objevit...
Až se budu dnes večer vracet domů,
zas pošlu pozdrav tobě,
můj králi stromů!
Autor Cecilka, 05.01.2005
Přečteno 1171x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí