Podzimní navracení

Podzimní navracení

Anotace: -

Podzim můj barevný je sen
raději opouštím město
do známých míst zas rychle ven
náhle je v bytě tak těsno

lesní mě vede pěšina
koberec z bukvic prostřený
podzimní mrazík nevnímám
sluncem pod stromy stříkaný

pod nohy barvy ustele
září si jinou každý list
šťastně je mi tu vesele
vracím se ráda do těch míst
Autor Kapka, 22.10.2011
Přečteno 281x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, CULIKATÁ, Jarka, Kars, Kapka, Agniezka, Hazentla, kavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí