Zvířátka

Zvířátka

Anotace: Jsou malinká a někdo je spapinká:)

Toulají se přírodou,
neví co provedou.
Napijí se hluboce,
bude hlad velice.

Červík, brouček, haminka!
Lepší než pralinka.
po dobrém obědě už,
ostatní oči, huš!

Žaludek má pokoje,
plný, volný, oboje.
Nastává chvilka spánku,
najdou si svou schránku.
Autor mamaruta, 16.07.2006
Přečteno 438x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí