Tvary mysli

Tvary mysli

Anotace: ...

Mraky se tvoří,
tvary se boří,
les tiše šeptá,
voda tak klidná,
duči mou hladí
a mysl mi čistí,
když vrána zde prolétne,
symbol mne nalezne.
Autor Gabriel17, 21.08.2006
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí