Ráda

Ráda

Anotace: z dávných dob

Mám ráda sluníčko
co na nebi hřejivě svítí
Mám ráda to zlaté kolečko
co vzbudí všechno jarní kvítí
Mám ráda kapky deště
snášející se lehounce k zemi
Mám ráda nebesky stříbrné nitě
které vše k životu probudí
Mám ráda svit měsíce
který má své pomocníky
stříbrné hvězdičky na tmavé obloze
svítí nám na cestu i na chodníky
Autor Ema, 19.01.2005
Přečteno 556x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí