Můj podzim

Můj podzim

Anotace: ***

Vítr se usmál
a pošeptal do vlasů
pár podzimních listů

Začal mě milovat
a sfoukl déšť z mých očí

Unesl můj úsměv
a potichu ho laskal,
plyšově hladil
mou ( mou ?) tvář

Můj podzim mě naučil znovu malovat...
Autor Peta 2, 08.09.2006
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

nádherná, něžná

10.09.2006 18:54:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí