Nature

Nature

Anotace: jako vždy něco z reálnýho světa

Nature

Motýl létající z květu na květ,
zpěvy ptáků a krásná krajina.
Ležím tu v trávě shlížejíc na svět,
že civilizace je pěkná kravina.

Nejsou snad krásnější přírody zvuky,
luční vůně a lesa chlad,
než uši drásajíc ty strojů hluky,
tisíce lidí a z výfuků smrad?
Autor P.W.N., 24.01.2005
Přečteno 498x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí