Nnádherná, jsi nádherná

Nnádherná, jsi nádherná

Anotace: Pro matku noc

Závoj spánku se položil nad městem
a tvůj šat zbarvil život nahotou,
jak myš kroužím pod světem,
hledám tvář s tvoji podobou.

Přišla jsi mě navštívit.
Dát nový život spícím.
Nikdo není schopen pochopit,
jak přijde sen ke snícím.

Poprvé se setmělo
a já se více nebojím.
Tam, kam se jít nesmělo,
a jméno dveří nepovím.

Nádherná jsi nádherná
a v temnotě půlnoční,
přicházíš v dešti oděná
v mizérii dnešních dní.

Nevím kdo z nás dvou
se začal líbit víc.
Ty, krásná svoji nebarvou
a já jen malá myš.

V hloubce tvého obětí,
usínám ač více nechci,
bolest oknem odletí,
oči zavírám přeci.

Okouzluješ vědomě,
připíjíme času vín.
Já vítr nejsem ve hmotě,
ale teď jsem pouhý stín.
Autor dead-head, 22.09.2006
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké...*:)

20.08.2009 12:01:00 | PIPSQUEAK

Hezké, když jsi zamilovaný píšeš hezké texty a ten stín v závěru, že by zklamání? Bude líp.

16.12.2006 14:57:00 | prostě já

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí