Vidět

Vidět

Anotace: Jen takový pohled.

Pozoruji krajinu,
jak se halí do stínu,
jak se její vonné květy,
změnily na siluety.
Jak se květy mění v plody,
na listech je krůpěj vody,
jak se mlha skrývá v lese,
jak se jelen pyšně nese.
Pozoruji, mám tu schopnost,
vidět všechno i budoucnost,
vidět stopy v lesním mechu,
vidět život v každém dechu.
Vidět všechno v krásných barvách,
vidět život v spících larvách
a pak den když se rozední,
rozplyne se vproudu dní.
Autor Ďábel sám, 02.10.2006
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...hezká...vidíš do budoucna?... :-)))

02.10.2006 20:24:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí