Podzim

Podzim

Anotace: Nemám ráda podzim

Podzimní

Už zase začíná podzimní počasí........
Ráno se valí mlha,
proč asi?
A slunko dlouho váhá,
než ukáže denní svit,
a rozprostře krajiny kolorit.

A první mrazík pokryl okna aut,
a jinovatka pořádá snad raut.
A kaluže ledem pokryté,
ruce v rukávech přikryté.

A podzim nemám ráda,
mám raděj jaro, kamaráda.
Jen děsím se prvního sněhu,
to bych snad raděj do brlohu.

Chci jak medvěd už teď spát
a přemýšlet, jak má jaro člověk rád.
I když se listy pestrými barvami malují,
mě touhy po jaru spalují.

Chci jaro, chci květy,
chci psát optimistické věty.
Však na podzim se netěším,
hlavu svou však nevěším.

Jaro snad přijde snad opět zas,
a zimu zažene,
už se těším na veselý počasí ráz,
a ne, že ne.
Autor Marťafon, 09.10.2006
Přečteno 530x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Totem vynechávám, nejsem dost silná osobnost na urážení..........Asi jsem slaboch, ale dostat přes držku můžu i v reálu, ne jen slovně.

10.10.2006 06:12:00 | Marťafon

Tak tahle se ti fakt povedla - zkus to i na tot...

09.10.2006 16:01:00 | prelda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí