Kytičky

Kytičky

Anotace: no asi ne moc povedena :D

Sněží, pocukrovaná je sladce krajina,
sníh je krásný, pokuď nezavalí tě lavina.
A kytky jsou pod sněhem.
Když zas sluníčko svítí,
ty musíš být šťastný, dobře se míti,
rozkvétá všechno luční kvítí.
Prší, lidé zalézají do domu, jen kytičky se radují,
že nové naberou si síly, kolem tančí květinové víly.
Autor Gagulii, 02.02.2005
Přečteno 609x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí