Broučci

Broučci

Anotace: Něco ze života hmyzu na naši chalupě

Chaloupku nám brouci žrali,
do dřevěných trámů se nám dali,
tito nevítaní hosti,
užili si do sytosti.

Jejich hladové řádění,
ukončilo chaloupky natření.
Nátěr byl kvalitní tak,
že broukům vytřel zrak.

:-) :-) :-)
Autor Popelka, 03.02.2005
Přečteno 632x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí