Stín kapky

Stín kapky

Anotace: Občas se i stín kapky hodí.. :)

Mráček brečí malé kapky,
utěš ho a promluv s ním…
Řekni mu, že hned jsi zpátky,
jen co si dojdeš pro deštník…

Řekni mu že nejsi sama,
když kolem tebe padá déšt…
Že stín kapky ti pomáhá,
když řekneš mu co chceš.

Mráček brečí malé kapky,
už si letí, jsou ti blíž,
tak jim řekni co tě trápí,
než uletí ti pryč.

Mráček brečí malé kapky,
ty za jedno jsi sním.
Všechny slzy na zem spadly,
a zůstal tu jen slzy stín.
Autor Andrew Patton, 20.10.2006
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezké! :-)

20.10.2006 11:32:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí