Větrná párty

Větrná párty

Anotace: dneska to teda fičí

Vítr černý za oknem listí stromu rval,
blázen, který se tomu nečasu smál.
Dědovi o holi rádiovku vzal,
svou silou za oknem bědoval.
Mokré louže vytřel svým ošlehaným dechem,
sílu svou podpořil pancéřovým plechem.
Vyrval stromy podél lučních cest,
poškodil silnice vedoucí do víru měst.
Vítr černý za oknem točil svými pěstmi,
rozfoukal všechno uskladněné listí.
Vběhl pod sukni i do účesu,
nadělal paseku březovému lesu.
Podél kolejí nasekal třísky k topení,
zase bude výluka, vážení!
Autor melebele, 01.11.2006
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

u nás fouká taky jak blázen, ani se mi nechtělo vylézat ven...moc se Ti povedla

01.11.2006 15:21:00 | mamina

fouká fičí
podzim brečí

01.11.2006 14:55:00 | Marcella

Dneska to teda fičí! I sty bodíky do Tvé tabulky hodnocení :-) Povedla se Ti :-)

01.11.2006 14:13:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí