???zahrada???

???zahrada???

Anotace: Kvetoucí zahrada

Motýl usedá na kopretinu.
Já žiji ve tvém stínu.
Kvetoucí či hynoucí květina,
co padá ti do klína.
Viděl jsem mnoho zahrad,
mnoho sadů, ale rozkvést nedovedu.
Jednou potkal jsem ve světě
člověka, snímž zahrada mi rozkvétá.
Není růže bez trní,
není života bez utrpení,
podrazů a zrad, ale s tebou
překonám je rád!
Autor crazy-market, 20.11.2006
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí