Zima,její krása

Zima,její krása

Anotace: O krásách zimy

Z nebe padají malé sněhové vločky,
Jejich krásu pozoruji svými očky.
To zima dává o sobě vědět,
Krása na zmrzlé jehličí pohledět,
Jak mapy z ledu tvoří se na mém okně,
Ach ta zima vypadá tak pěkně,
Je tak krásná,a zároveň tak smutně ledová,
Ale stane se vám víc než jedna veselá příhoda,
Děti s radostí po zasněžených kopcích bobují,
Ve sněhu si prostě hodují.
Ze sněhu si lidi staví ledový hrad,
Jak já tu zimu mám moc rád,
Zima je zmrzle fantasticky překrásná,
Zmrzlé úsměvy,ledové pohledy,je prostě úžasná.
Zimní večery ale nemám moc v lásce,
To smutně sním o ne jedné krásce,
To dopadá asi večerní nálada,
Ale kouknu z okna jak je zasněžená má zahrada,
A hned oči se mi rozsvítí,
Jak já miluji žití,
Jdu ven užít si sněhu,
Tu jeho krásu,tu jeho něhu...
Autor Kamen s.r.o., 23.11.2006
Přečteno 703x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Souhlasím s G.P. Chlape čteš to po sobě?

23.11.2006 18:03:00 | nonchalant

o krásách zimy - y - !

23.11.2006 15:20:00 | koloušek

stačila anotace - "o krásách zimy", je správně. Přečti to po sobě a vzpomeň si na školní češtinu...

23.11.2006 12:44:00 | G.P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí