Jezero

Jezero

Anotace: Večer u jezera

Paprsky Měsíce na jezeře,
třpytí se večer potemnělě,
třpytí se, lesknou se, blyští se,
koho dnes vylákají,
na večer projít se?

Zrcadlo veliké,
jezero hluboké,
proč jsi tak široké,
proč jsi tak mrzuté?
Autor A.N.D.Y., 25.11.2006
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí