Studánka

Studánka

Anotace: Jak si představuju procházku...

Sbírka: Konečný výběr

V lese je studánka skoro jak z křišťálu
pojďme až k prameni spolu a pomalu

Nejdřív se napijme ať máme dost síly
a naslouchejme pramínku ještě malou chvíli

Sledujme stružku jak stále se vine
na každém kroku je to však jiné

Nad hlavou ptáci a okolo les
pod sebou mech a vonící vřes

Sluníčko svítí na vyhřátou mez
z daleké vesnice slyšet je pes

Sem tam to zabzučí zavoní maliny
za lesem zdaleka viděl jsou pastviny
Autor Lenique, 25.11.2006
Přečteno 478x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí