Růže

Růže

Anotace: Květina znamenající krásu, dobro a veškeré pozitivní věci

Když rozkvete růže,
růže jak květ,
to pak nikdo nemůže,
zlobiti se na svět.

Když květ se objeví,
a láska projeví,
pak vždy jen růže,
lásku silnou přemůže.

Když rudá růže vykvete,
pak vždycky rychle odkvete,
a lásku svou odnese,
nás k slzám, pláči donese.
Autor A.N.D.Y., 26.11.2006
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí