Jaro přichází

Jaro přichází

Anotace: ..takový moje ideální jaro:)

Když jaro zas přichází k nám,
tak louky opět květinami září
to člověk by neměl být sám
a stát se smutnou tváří.

Zas slunce na modrou oblohu vyšlo
i v noci hvězdy projasnily nebe
a všem jistě neušlo,
že mráz nikoho nezebe.

Pak koruny stromů zase kvetly
a mezi oblázky si potok cestu hledá,
a voňavé květy si dívky domů nesly
a ani jedna žádný kvítek nedá..
Autor Jean89, 26.11.2006
Přečteno 571x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí