Rýhy ve skle

Rýhy ve skle

Anotace: možná se to nedá pochopit po jediném přečtení, ale snad v tom něco najdete...jak se říká:,, Co tím chtěl básník říct?"

Stíny hlídající cesty,
Jenž vítr zafoukal,
Křídla nočních můr,
V kalužích zvíří kal,

Mráz zná kouzla jinovatky,
Lesklé v záři chladní ranní,
Symfonii celé ze skla,
Krystalové bílé paní,

Závan vánku chladné noci,
Třpytící se dálné hvězdy,
K jejich vrcholům táhnoucí se,
Klikaté vratké cesty,

Křivé rýhy ve skleněné,
Dynastii plné víry,
Sílící paprsky slunce,
Dopřávají eutanázii,
Autor Muta cum liquida, 05.12.2006
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

05.12.2006 20:18:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí