Žízeň

Žízeň

Anotace: nevim, jak mě to napadlo...

Hynu žízní u pramene, kde voní jarní tráva,
zapomínám, co sužuje mě, matička příroda
budiž zdráva!

Ulehám na trávu rozkvetlou paprsky slunečními,
v kterých utápí se krása jarního kraje,
zůstanu tu s nimi.

Teplo rozehřívá tělo mé, duši mou,
zapomínám, že žízeň zabíjí mne - ta
kterou smrtící zvou.
Autor Christien, 06.12.2006
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí