Zima

Zima

Anotace: Zima...hrozná zima!:D

Je zima,sněží.
Děti na kopec běží.
Běží a tahají za sebou sáně,
starší kluci hází sněhové koule na ně.
Děti nenechají si kazit náladu
a sáňkují,jak přijdou na řadu.
Stromy bez listí,prázdné.
Doprava, ta trošku vázne.
Silnice mokré a bílé,
chybý tu silničářů píle.
Žádné rostliny,bílá pustina.
Někomu se zima líbí,někdo ji proklíná.
Šály,kabáty rukavice.
Teplé boty a zimní čepice.
Černé tečky na bílém podkladu,
to vrány sedí na sněhovém hradu.
Rampouchy a mráz,
Ať je tu léto zas…!
Autor Dindane, 07.12.2006
Přečteno 683x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí