Slunce

Slunce

Anotace: Sluneční svit - spíš text písničky

Slunce mé zázračné,
zůstáváš dál tajemné,
východ tvůj,světlo tvé,
zahřívá jen srdce mé.

Mraků pár, chladný déšť,
zakrývá tvoji zář,
velký vír stíny tvé
rychle pryč zažene.

Záře tvá prochází,
naše štěstí světem provází,
pohled tvůj světelný,
ráj, co dáváš nám na zemi.

Světlo hvězd, noci tma,
schovává tvoji tvář,
raní svit, bílá zář,
černý plášť odvane.

Ptáků zpěv nad hlavou,
proplouvá kouzelnou zahradou,
cestu snů prosvěcuj,
naši lásku dál opatruj.
Autor Hydrostar, 08.12.2006
Přečteno 526x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí