Podzimní protiklady

Podzimní protiklady

Anotace: Podzim je zvláštní období... A ten letošní se navíc choval jak apríl. Takže...

Podzim?
Plýskanice! Bláto, mlha...
Vítr fučí, a ta protivná zima -
ta mi leze nejen na nervy!
Nahnilé listí mi padá na hlavu
a slunce...? Pche - abys pohledal!

Podzim?
Pestrost! Barvy a zvuky.
Čerstvý vánek si pohazuje s draky,
lesy voní, hoří táboráky...
Tančící listí odráží divokost.
A slunce...! Měkký barev zápal!
Autor Boscai, 09.12.2006
Přečteno 515x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí