Green planet

Green planet

Anotace: O přírodě a lidech

Vlaky jak housenky křižují krajinu.
Letadlo jako pták protíná oblohu.
I lidé jak mravenci proudí ven z obchodů.
Všechno to připomíná umělou přírodu.

Skutečnou přírodu však betonem drtíme,
přesně tím betonem, ve kterém bydlíme.
Ze stromů stává se už jenom dým,
abychom si mohli napsat náš rým.

Neničme přírodu je jednou z nás.
Nemáme potuchy, co je v ní krás.
My se jen snažíme vše nové vytvořit
Vždyť není tu důvodu, proč přírodu netvořit.

Nebuďme hloupí,
učme se z přirody.
Už je tu přec celá
staletí před námi.
Autor Alucard, 12.12.2006
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fakt pěkný.. 100%... naprostý souhlas....hlavně ta druhá část je zajímavá..(Skutečnou přírodu však betonem drtíme...)

25.12.2006 15:27:00 | zewlakk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí