Ach jo

Ach jo

Anotace: ta zima

Bílá koule na šedém nebi,
to slunce se ukazuje zemi,
přes ní závěs vloček vlaje
a vítr hraje na šalmaje.
Haluze holých stromů
se do rytmu kývají
a bílé vločky na zem padají.
Autor takova, 19.02.2005
Přečteno 519x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí