Léto

Léto

Anotace: pro ségru

Na obloze rozpálené sluníčko
žhne jak zamilované srdíčko
podívejte tam je krásný motýlek
má pár barevných křidýlek.
U bazénu děti piští
v tobogánu jen to sviští.
A hle tam zmrzlina se prodává
a pan plavčík jen nadává.
Co jsme to prý udělali
že jsme se tam tomu klukovi zasmáli.
Ale teďka už se stmívá
většina dětí se smutně dívá
žalostně kulí svá kukadla
ale zítra to z nich budou veselá juchadla.
na nebi se už kutálí měsíček
taže radši papáček.
Autor malajaja, 18.12.2006
Přečteno 557x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hej segrinko super :D, jen mi tam chybi domecek-bobecek :)

20.12.2006 20:42:00 | jajinka1007

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí