Padá snížek

Padá snížek

Anotace: ...

Padá snížek, padá sníh,
milovat Tě není hřích.

Padá snížek, vločky bílé,
s Tebou krásné jsou ty chvíle.

Padá snížek, padá z nebe,
miluji já přeci Tebe.

Padá snížek, chumelí,
líbáme se pod jmelím.

Padá snížek, padá stále,
tančíme teď v plném sále.
Autor Robert Thomas, 24.12.2006
Přečteno 589x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí